Inschrijven op Montessori+

Jonger dan 2,5 jaar
Kinderen onder de 2,5 jaar kunnen aangemeld worden via administratie@montessoriplus.nl. Ze worden dan op een aanmeldingslijst geplaatst. Wanneer uw kind 3 jaar wordt, ontvangt u van ons een inschrijfformulier, waarmee uw kind definitief op onze school kan inschrijven. 

 

Kinderen tot 4 jaar
Voor kinderen van 3 jaar en ouder kunt u via de administratie een inschrijfformulier aanvragen. Indien er plaats is, kunnen deze drie jarige direct ingeschreven worden. Wanneer er geen plaats meer is, kunnen deze kinderen op de wachtlijst geplaatst worden. Wanneer andere kinderen afgemeld worden, is er ruimte om kinderen van de wachtlijst in te laten stromen.

 

Broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten, krijgen voorrang bij plaatsing in de onderbouw, wanneer het broertje of zusje ook met 3 jaar wordt ingeschreven. We verzoeken ouders die jongere broertjes en zusjes willen aanmelden dit zo vroeg mogelijk kenbaar te maken om zo zicht te behouden op de overige plaatsingsmogelijkheden op Montessori+.

 

Kinderen ouder dan 4 jaar
Aanmelding van kinderen ouder dan 4 jaar verloopt via de locatieleiders. Zij zullen, indien er ruimte is, met u de procedure opstarten om te bekijken of Montessori+ een passende plaats is.

 
Cookie instellingen