Welkom bij de Montessori+

Welkom op Montessori+!

Op deze website vindt u al veel informatie over onze school. Mocht u naar aanleiding daarvan nader willen kennismaken, dan bent u natuurlijk van harte welkom tijdens onze informatieochtend. Deze ochtend is bedoeld voor ouders met kinderen onder de 4 jaar. De informatieochtenden vinden eenmaal per twee weken plaats op dinsdag- of donderdagochtend van 08.45-09.45 uur. 

Tijdens deze informatieochtend nemen wij u mee in de montessorivisie, de dagelijkse praktijk op school en is er uiteraard ruimte voor alle vragen die er bij u leven. Tijdens de rondleiding ervaart u vooral de sfeer binnen Montessori+ en kunt u zien hoe het Montessorionderwijs in de praktijk werkt.
Tijdens de informatieochtenden zijn er meerdere ouders aanwezig, waardoor u ook vragen hoort waar u wellicht nog niet bij stilgestaan had.

U kunt zich via het aanmeld formulier aanmelden voor de informatieochtend. De administratie zal dan contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

Mocht u informatie willen hebben over onze voltijds hoogbegaafdenafdeling dan vragen we u om dit kenbaar te maken het e-mailadres kbongers@markantonderwijs.nl. Kim Bongers, onze teamleider hoogbegaafdheid, zal dan contact met u opnemen. Zij kan al uw vragen beantwoorden of een afspraak op locatie in te plannen.

Wanneer u informatie wilt hebben over een mogelijke overstap voor uw zoon of dochter (vanaf 5 jaar) van een huidige basisschool naar onze school dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de locatieleider van de betreffende locatie.
Voor de locatie Breda neemt u contact op met Simone de Meij (
sdemeij@markantonderwijs.nl) en voor de locatie Prinsenbeek met Noortje van Hulst (nvanhulst@markantonderwijs.nl). Zij kunnen u meer informatie geven over de school en de mogelijkheden om in te stromen.  

Meer informatie over de school leest u in onze schoolgids, daarnaast hebben we een actueel bijgehouden Facebookpagina en Instagram account.

 

Aanmelden informatieochtend

Cookie instellingen